Gabriela Firea: Guvernul trebuie să aplice legea şi să mărească pensiile, nu să se plângă că nu are bani

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat miercuri că Guvernul Cîţu trebuie să aplice legea şi să mărească pensiile, „nu să se plângă toată ziua că nu are bani”, în timp ce se împrumută masiv.

„CCR a decis că mărirea punctului de pensie cu 40% este constituţională. Guvernul Cîţu trebuie să aplice legea şi să mărească pensiile părinţilor şi bunicilor noştri, nu să se plângă toată ziua că nu are bani, în timp ce se împrumută masiv.

Sarcina Guvernului este aceea de a identifica şi pune în practică soluţii şi politici economice care să ducă la creşterea încasărilor la bugetul de stat, din care să fie plătite pensii, nu să se plângă toată ziua buna ziua de lipsa banilor”, a scris Firea pe Facebook.

Ea a adăugat că guvernele de dreapta din ultima perioadă „au dovedit că nu au viziune, nu au soluţii, nu ştiu să facă politici publice, ci doar să taie, prin încălcarea legii”.

Curtea Constituţională a României (CCR) a respins, miercuri, sesizarea Guvernului cu privire la legea care prevede majorarea cu 40% a punctului de pensie, stabilind că actul normativ este constituţional.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati