Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că îi blochează proiectele și dă exemplul locuințelor sociale din Ghencea

0
134

Fostul primar general al Capitalei Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că îi blochează proiectele, făcând referire la ansamblul de locuințe sociale din Bdul. Prelungirea Ghencea, nr. 322-326, ”lăsat acum de izbeliste”.

Senatorul PSD atrage atenția că se alege praful de acest proiect privind locuințele sociale și că ”speranțele oamenilor care asteptau să înceapă o viață nouă s-au năruit și ele”.

În același timp, fostul edil al Bucureștiului spune că reprezentanții PSD în Consiliul General vor depune un amendament la proiectul de buget al Capitalei, pentru a asigura finantarea în continuare a construcției.

”În ultimele 7 luni, am văzut cu mâhnire cum se alege praful de multe proiecte inițiate de mine și echipa mea, printre care și unul dintre proiectele mele de suflet pentru Bucuresti : ansamblul de locuințe sociale din Bdul. Prelungirea Ghencea, nr. 322-326, lăsat acum de izbeliste.

Noul primar nu este sensibil la suferința celor care și-au pus toate sperantele în Primăria Capitalei și care știau că, cel târziu in ianuarie-februarie anul acesta, se vor muta în apartamentele pentru care primiseră promisiune de repartiție.

Pentru acești oameni, aflați în situatii sociale sau medicale disperate, fără resurse să-și ducă viața de zi cu zi, am pornit, acum doi ani, cel mai important proiect imobiliar de locuințe sociale derulat in Capitală în ultimii 30 de ani.

Am reusit sa ridicăm aproape complet un prim imobil dintr-un ansamblu rezidențial de 8 blocuri și se făcuseră deja notele de repartiție pentru cele 114 apartamente ale construcției.

Lucrările in șantier s-au oprit însă, fără nicio explicație, odată cu venirea lui Nicușor Dan la primărie.

Și, brusc, speranțele oamenilor care asteptau să înceapă o viață nouă s-au năruit și ele.
Nu putem rămâne indiferenți la suferința lor!

Colegii mei, consilierii generali ai PSD, vor depune un amendament la proiectul de buget al Capitalei, pentru a asigura finantare in continuare a construcției.

Ne vom lupta cu toate armele politice pe care le avem la dispoziție pentru acești oameni!
Facem apel la consilierii de la putere să înțeleagă cât de importantă este terminarea acestei investiții esențială pentru o dezvoltare normală, sănătoasă a unui oraș modern.

Proiectele sociale nu sunt pomeni, asa cum greșit – și în mare dispreț! – le prezintă cei de la putere.

Sunt șanse la o viață decentă pe care le dăm celor mai puțin norocoși cetățeni.”, a scris Gabriela pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.