Gabriela Firea, mulțumiri pentru Ionuț Negoiță, care dă GRATIS camere la Rin pentru medicii care luptă cu coronavirus

Gabriela Firea, edilul Capitalei, a postat pe contul său de Facebook un mesaj de mulțumire persoanelor care luptă împotriva pandemiei de coronavirus și, în special, lui Ionuț Negoiță, patronul echipei Dinamo.

Acesta a pus la dispoziție gratis un hotel cu 107 camere pentru medicii şi asistentele din spitalele care tratează bolnavi de coronavirus.

”Mulțumesc celor care au înțeles cât de importantă este solidaritatea față de semeni și care ne-au ajutat și au oferit spații de cazare eroilor din spitalele din București!

Mulțumesc Grupului Rin Hotels, Domnului Ionuț Negoiță, care a răspuns apelului nostru și a pus la dispoziția Primăriei Capitalei, gratuit, Hotelul Rin Central Traian, cu 107 camere, pentru medicii și asistentele care lucrează în spitalele unde sunt internați bolnavi de coronavirus și care, atunci când ies din tură, nu se pot întoarce la familii, acasă.

Astfel, începând de luni, 30 martie, această unitate hotelieră va fi pusă la dispoziția medicilor și asistentelor din Capitală, fără plata, care vor putea merge aici pentru masă, odihnă și pentru a rămâne peste noapte.

Transportul acestora este, de asemenea, asigurat.

Astfel de gesturi ne determina să credem că vom depăși, împreună, această gravă criză din sănătate, sprijinindu-ne fiecare cu ceea ce putem”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati