Gala MTV Europe Music Awards anulată din cauza protestelor şi „evenimentelor la nivel mondial”

0
206
foto, facebook MTV

Gala MTV Europe Music Awards (EMA) care urma să aibă loc luna viitoare la Paris, capitala Franţei, a fost anulată, au anunţat joi organizatorii, invocând „volatilitatea evenimentelor la nivel mondial”, pe fondul conflictului în curs din Israel şi Gaza, transmite Reuters.

Ceremonia de premiere, cu Taylor Swift, Olivia Rodrigo, Bad Bunny şi Foo Fighters printre nominalizaţi, urma să aibă loc la 5 noiembrie.

„Având în vedere volatilitatea evenimentelor la nivel mondial, am decis să continuăm cu MTV EMA 2023 dintr-o abundenţă de precauţie pentru miile de angajaţi, membri ai echipelor, artişti, fani şi parteneri, care călătoresc din toate colţurile lumii pentru a da viaţă spectacolului”, a declarat un purtător de cuvânt, într-un comunicat.

„MTV EMA reprezintă o celebrare anuală a muzicii din toată lumea. În timp ce urmărim evenimentele devastatoare din Israel şi Gaza, în continuă desfăşurare, acesta nu pare un moment pentru o sărbătoare globală. Cu mii de vieţi deja pierdute, este un moment de doliu. Aşteptăm cu nerăbdare să găzduim din nou MTV EMA în noiembrie 2024”, se precizează în comunicat. AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.