Groapă imensă în asfalt, în apropierea Palatului Cotroceni. O parte a șoselei s-a surpat

O groapă imensă a apărut în asfalt chiar în apropiere de Palatul Cotroceni, după ce s-a surpat o parte a părţii carosabile. În zonă se circulă cu dificultate, iar pietonii au fost avertizați să nu treacă pe acolo.

În apropiere, de curând a fost deschisă una dintre stațiile de metrou din noua linie spre Drumul Taberei.

Polițiștii rutieri au comunicat că traficul auto este restricţionat temporar pe şoseaua Panduri, segmentul de drum cuprins între strada Dr. Dumitru Bagdasar şi bulevardul Geniului, după ce s-a surpat o parte a părţii carosabile, scrie Digi24.

„Începând cu ora 10:00, Brigada Rutieră a fost informată de administratorul drumului cu privire la faptul că pe şoseaua Panduri, segmentul de drum cuprins între strada Dr. Dumitru Bagdasar şi bulevardul Geniului, sensul de deplasare către strada Răzoare, s-a produs o surpare/tasare a părţii carosabile”, arată Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

Administratorul drumului împreună cu deţinătorii de reţele edilitare vor aplica restricţii de circulaţie etapizat, în funcţie de complexitatea şi gravitatea situaţiei, de la blocarea unui benzi până la blocarea în totalitate a sensului de deplasare, potrivit sursei citate.

În aceste condiții, polițiștii recomandă șoferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele agenților rutieri.

Între timp, muncitorii au adus nisip pentru a acoperi zona surpată.

Inițial, s-a crezut că este vorba doar despre o surpare la suprafață. După ce au început să sape, muncitorii au descoperit că pământul s-a lăsat mult sub asfalt.

În zona Eroilor au mai fost astfel de probleme în urmă cu cinci ani. În 11 decembrie 2015, în urma forărilor făcute pentru noua staţie de la Eroilor, pământul s-a surpat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati