HARTĂ care prezintă în timp real stadiul reabilitărilor termice a blocurilor, în Sectorul 1

Primăria Sectorului 1 a lansat o hartă care prezintă în timp real stadiul reabilitărilor termice a blocurilor, a anunțat Clotilde Armand pe pagina de Facebook.

De asemenea, Clotilde Armand a mai spus că în perioada următoare se va face recepția pentru aproximativ 40 de blocuri. Alte 132 de blocuri noi se pregătesc să intre în acest program.

”Am lansat harta care prezintă în timp real stadiul reabilitărilor termice a blocurilor din Sectorul 1. În acest an am accelerat lucrările de reabilitare finanțate de Banca Europeană de Investiții în cadrul „Programului de creștere a performanței energetice a clădirilor de locuințe”.

În perioada următoare vom face recepția pentru aproximativ 40 de blocuri. Alte 132 de blocuri noi se pregătesc să intre în acest program, dosarele sunt în fazele de licitații pentru execuție sau de proiectare a lucrărilor de execuție.

Voi urmări ca aceste lucrări să se facă temeinic și voi verifica periodic respectarea standardelor de calitate și a prevederilor din caietul de sarcini. Cetățenii Sectorului 1 pot urmări pe această hartă, detaliat, în cazul fiecărui bloc, situația lucrărilor de reabilitare și vor găsi atașate documentele pentru Certificatul de Performanță Energetică.”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati