Horia Tomescu renunță la funcţia de viceprimar USR al Capitalei și invocă motive personale: ”USR va rămâne mereu partidul născut din speranţa unei societăţi mai bune”

0
227
Foto: Facebook / Horia Tomescu

Horia Tomescu a anunţat că a renunţat la funcţia de viceprimar USR al Capitalei, din motive personale. USR București îi mulțumește domnului Horia Tomescu pentru toată activitatea sa în Primăria Municipiului București.

  • „USR va rămâne mereu partidul născut din speranţa unei societăţi mai bune şi avem cu toţii datoria să nu uităm asta”, a adăugat el.
„Dragi bucureşteni, Astăzi este ziua în care am pus punct celei mai importante perioade din cariera mea politică, cea de viceprimar USR al Capitalei. Motivele sunt unele personale pentru că după cum bine ştiţi, la finalul fiecărei zile ne gândim la sănătatea şi binele nostru dar şi a celor dragi”, a scris Horia Tomescu, vineri pe Facebook.
  • El a adăugat că „a fost o perioadă plină de provocări, de învăţături, de multe ore peste program dar şi de împliniri şi realizări”.
„Mulţumesc colegilor pentru susţinere şi încredere şi mulţumesc bucureştenilor pentru aceşti ani, în care am colaborat pentru dezvoltarea Bucureştiului, asigurându-i că rămân alături de ei, ca simplu cetăţean care iubeşte acest oraş. USR va rămâne mereu partidul născut din speranţa unei societăţi mai bune şi avem cu toţii datoria să nu uităm asta. Le doresc succes colegilor mei şi rămân alături de ei în această luptă pentru Bucureştiul oamenilor buni”, a completat Tomescu.

USR București îi mulțumește viceprimarului Horia Tomescu pentru toată activitatea sa în Primăria Municipiului București

USR București îi mulțumește domnului Horia Tomescu pentru toată activitatea sa în Primăria Municipiului București, transmite formațiunea politică: ”Demisia viceprimarului a fost înaintată din motive personale, înțelegem și respectăm decizia sa”, a completat sursa citată.

În calitate de viceprimar al Capitalei, Horia Tomescu a avut responsabilități esențiale, contribuind la administrarea și coordonarea sistemului de sănătate din București (ASSMB), precum și la conducerea Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB).

”Îi mulţumesc lui Horia Tomescu pentru munca depusă până acum. USR București va merge mai departe alături de Nicușor Dan și va avea o nouă propunere pentru postul de viceprimar care să asigure bunul mers al proiectelor începute şi să continue lupta anti-corupţie cu îndârjire. Trebuie să fim siguri că Bucureștiul devine un oraș funcţional şi nu o vacă de muls banii contribuabililor.”, a declarat Vlad Voiculescu, preşedinte USR Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.