Hotelierii din Bucegi se plâng de semnalul slab la telefonie: ”Nu se poate contacta Salvamont”

0
330
Pixabay

Hotelierii din Bucegi se plâng de semnalul slab de telefonie sau, în multe cazuri, de lipsa totală a lui.

  • În acest sens, Asociația Turistică Peștera-Padina face un anunț extrem de îngrijorător pentru siguranța turiștilor care frecventează zona.

De lipsa semnalului telefonic din stațiunea turistică Peștera-Padina se plâng atât hotelierii și cabanierii, cât și echipele de salvare din zonă – salvamontiști și jandarmi montani.

Asociația cere turiștilor să fie precauți pentru că în multe cazuri nu se poate apela nici măcar numărul de urgență 112.

„De multe ori, nu avem semnal mobil și date. În acest moment, există un semnal intermitent numai voce. Nu se poate contacta Salvamont deoarece au parteneriat exclusiv cu Vodafone. Sunt sute de turiști în munte lipsiți de comunicații. Sesizăm de ani de zile această vulnerabilitate, însă ANCOM pare în continuare complet dezinteresat. Așteptăm să apară o nenorocire? Aude cineva? Dacă cunoașteți pe cineva din conducerea ANCOM, vă rog să le transmiteți urările noastre de bine! Le semnalăm de ani de zile pericolul cauzat de unicul amplasament pe Cabana Babele a operatorilor de comunicații pentru Stațiunea Peștera-Padina dar nu-i interesează”, este semnalul de alarmă tras de hotelieri, potrivit bizbrasov.net.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.