Hotelul din Bucureşti care a luat foc marţi dimineaţă nu deţine autorizaţie de securitate la incendiu, arată ISU București – Ilfov

1
488

Hotelul de pe Splaiul Independenţei din Bucureşti care a luat foc marţi dimineaţa nu deţine autorizaţie de securitate la incendiu, informează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Potrivit sursei citate, după încheierea operaţiunilor de stingere a incendiului, inspectorii de prevenire au efectuat o verificare a construcţiei şi au solicitat administratorului documentele privind organizarea apărării împotriva incendiilor.

„Întrucât administratorul nu a fost în măsură să prezinte documentele solicitate, acţiunea de control va continua până la clarificarea situaţiei”, precizează IGSU.

În urma incediului nu s-au înregistrat victime. Douăzeci de persoane au fost evacuate. Suprafaţa afectată a fost de 100 metri pătraţi, iar la faţa locului au acţionat opt autospeciale de stingere, două autoscări, SMURD, descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.