Incendiu la un hotel din zona centrală a Capitalei. 20 de persoane au fost evacuate

1
380

Pompierii din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov intervin, marţi dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un hotel situat în zona centrală a Capitalei. Incendiul a fost localizat.

Incendiul se manifestă la acoperişul unei clădiri cu parter şi două etaje, cu destinaţia de hotel, situată pe Splaiul Independenţei.

Conform oficialilor ISU, suprafaţa afectată de flăcări este de 100 de metri pătraţi. Douăzeci de persoane au fost evacuate din imobil şi nu sunt raportate victime.

La locul incendiului au fost trimise 8 autospeciale de stingere, 2 autoscări, ambulanţe SMURD echipaj de descarcerare, şi Detaşamentul Special de Salvatori. Incendiul a fost localizat.

Sunt restricții de trafic:

”Având în vedere intervenţia pompierilor pentru stingerea incendiului de pe Splaiul Independenţei nr. 2, Brigada Rutieră a dispus măsuri de restricţionare a traficului rutier pe Splaiul Independenţei, segmentul de drum cuprins între Str. Halelor şi Calea Victoriei, respectiv bd. I.C Brătianu, de la strada Doamnei către Piaţa Unirii, traficul rutier fiind îndrumat prin Pasajul Unirii.

Pentru fluidizarea traficului, Brigada Rutieră recomandă conducătorilor de vehicule care se deplasează în zona respectivă să folosească următoarele rute ocolitoare: •Splaiul Independenţei-Bd. Unirii-Bd. Libertăţii-Bd. Naţiunile Unite-Pod Naţiunile Unite Splaiul Independenţei pentru a circula către Podul Hasdeu sau Calea Victoriei”, anunţă Poliîia Rutieră.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.