Ilfovul a îmbrăcat straie de sărbătoare. Străzile sunt decorate cu luminițe, în timp ce târgurile și-au deschis larg porțile

Cu mai puțin de două săptămâni înainte de Ajunul Crăciunului, Ilfovul a îmbrăcat straie de sărbătoare. Străzile sunt decorate cu luminițe, în timp ce târgurile și-au deschis larg porțile în așteptarea colindătorilor, anunță CJ Ilfov.
Centrul localității 𝗚𝗹𝗶𝗻𝗮 a devenit colț de poveste. Un brad de aproape zece metri a fost decorat, iar copacii au fost îmbrăcați cu sute de luminițe. Urmează concerte, aici, pe 21, respectiv, 22 decembrie – unde vor cânta Corul Tronos și Vlad Miriță, Andreea Bălan împreuna cu trupa de dansatori și Origen și Daiana.
Parcul 𝗠𝗼𝗴𝗼𝘀̦𝗼𝗮𝗶𝗮 a devenit centrul de comandă al lui Moș Crăciun și vă așteaptă cu delicii tradiționale și produse artizanale oferite de comercianții locali, surprize muzicale și ateliere tematice, până pe 7 ianuarie.
Sezonul sărbătorilor s-a deschis și în 𝗠𝗮̆𝗴𝘂𝗿𝗲𝗹𝗲, cu Târgul de Crăciun amplasat în centrul orașului, unde ilfovenii sunt invitați să se bucure de numeroasele surprize pregătite pentru ei până pe 23 decembrie: întâlniri cu Moș Crăciun și spiridușii săi, concerte și invitați speciali.
 În Parcul Morii din 𝗝𝗶𝗹𝗮𝘃𝗮, pe ilfoveni îi așteaptă un patinor amenajat pentru perioada sărbătorilor de iarnă.
Sărbătorile de iarnă au mai mult farmec atunci când le petrecem împreună.
Consiliul Județean Ilfov, prin Centrul Județean Pentru Cultură Ilfov, în colaborare cu primăriile locale, și-a propus să aducă atmosfera vie de sărbătoare acasă și în sufletele ilfovenilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati