IMAGINI de la petrecerea cu manele, dedicații și poliție a tinerilor din PSD, de la Sinaia; I se cere lui Ciucă să-l demită pe șeful TSD de la INA

0

Apar noi imagini de la petrecerea de pomină a tineretului social democrat (TSD), petrecere cu manele, dedicații și scandal în momentul în care a fost oprită vineri noaptea de polițiștii din Sinaia, după ce mai mulți cetățeni au sunat la 112 pentru a semnala gălăgia care se auzea dintr-o locație ce aparține RAAPPS. 

Se pare că petrecerea s-a tinut într-un complex detinut de Guvern cu dedicatii pentru baronii PSD si s-a incheiat dupa multe apeluri la 112 din partea locuitorilor orasului Sinaia.

Reamintim că acum cateva luni, premierul Ciucă l-a dat afară pe Secretarul general TNL, Octavian Oprea, de la ADR din cauza scandalului legat de mai multe imagini de la o petrecere a tinerilor liberali la școala de vară a TNL.

Mai mulți membri ai tineretului liberal cer premierului Ciucă să-l dea afară pe Mihai Ghigiu (presedintele TSD) din functia de presedinte al Institului National de Administratie, mergându-se pe aceleași argumente ca cele pe care le-a aplicat premierul și în cazul lui Oprea(secretar general al tinerilor liberali) din vară.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version