IMAGINI ȘOCANTE / „Vânător de cicliști” – Imagini cu un șofer care lovește intenționat un biciclist în Ilfov

Imagini șocante care surprind momentul în care un biciclist este acroșat în trafic de șoferul unui Logan au devenit virale pe rețelele de socializare.

  • Incidentul ar fi avut loc marți seara în localitatea Corbeanca din Județul Ilfov.

Alex Filip povestește pe pagina s-a de Facebook că a iesit cu bicicleta la antrenamentul de seară și că avea în plan să parcurgă 75 km. A parcurs doar 5km pentru că șoferul unei mașini a decis la un moment dat să îl tot șicaneze.

Oameni buni, absolut impresionant numărul mare de mesaje, reacții și distribuiri ale postării mele de ieri. Mă înclin! Nu cred să fie ceva care să ma miște mai mult decât solidaritatea colectivă, mi-ați dat multă putere. Am trecut prin clipe de spaimă și atunci când am realizat că voi fi făcut terci între doua mașini, dar și când m-am ridicat de pe jos, iar cu ochiul drept nu mai vedeam nimic. Și toate astea amplificate de responsabilitatea creșterii unui copil de aproape 10 ani. Mulțumesc fiecăruia-n parte pentru mesaje și reacții și am să vă țin la curent cu desfașurarea anchetei și a procesului. Nu, nu-l las! Un astfel de om poate accidenta pe oricine, fără să se gândească vreo secundă la consecințe. Și, din păcate, nu este singurul pe șoselele noastre…Nu cred ca razboindu-ne, șoferi cu biciclisti, pietoni cu șoferi sau șoferi cu motocicliști vom ajunge vreodată la un ‘acord’. Știu șoferi responsabili (mulți au parcurs cu mine cursul de defensive driving), văd motocicliști cu creier sub cască, așa cum vad și bicicliști care înțeleg să respecte regulile de circulație și dacă dau la pedale, nu rezultă că au imunitate la Codul Rutier. Dar, DA, exista și multe uscături și cred cu tărie că tot prin solidaritate putem, ușor-ușor, să-i mai cizelăm puțin. Așa că voi continua campania de responsabilizare pe un ton decent și voi prezenta diferite situații de trafic. Zi faină și, te rog, condu defensiv! Pe fiecare ne așteaptă cineva acasă. Alex. *loc accident – sos. Unirii, sat Tamași, comuna Corbeanca, jud. Ilfov.

Publicată de Alex Filip pe Miercuri, 19 august 2020

“Totul, pe scurt, terminându-se cu faptul c-a frânat brusc și a virat spre mine cu intenția clară de a mă lovi. Ceea ce s-a și întamplat, mașina lui m-a proiectat intr-o alta parcată și apoi alte câteva tumbe până intr-un cap de pod. Episodul a avut loc aproape de casă, la mine-n comuna Corbeanca”, povestește Alex Filip.

În urma incidentului a sosit Poliția și SMURD-urdul. Alex  a fost la spitalul Elias unde i s-a oferit timp de 4h îngrijiri medicale.

“În urma CT-ului și a radiografiilor a rezultat că pot pleca acasă. Însa leziunile, echipamentul distrus, bicicleta avariată, dar, mai ales, ceea ce se putea întâmpla mă face să-mi crească pulsul și acum la cafea”,  a mai precizat Alex Filip.

Sursa: b1.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati