IMAGINI ȘOCANTE / „Vânător de cicliști” – Imagini cu un șofer care lovește intenționat un biciclist în Ilfov

0

Imagini șocante care surprind momentul în care un biciclist este acroșat în trafic de șoferul unui Logan au devenit virale pe rețelele de socializare.

  • Incidentul ar fi avut loc marți seara în localitatea Corbeanca din Județul Ilfov.

Alex Filip povestește pe pagina s-a de Facebook că a iesit cu bicicleta la antrenamentul de seară și că avea în plan să parcurgă 75 km. A parcurs doar 5km pentru că șoferul unei mașini a decis la un moment dat să îl tot șicaneze.

“Totul, pe scurt, terminându-se cu faptul c-a frânat brusc și a virat spre mine cu intenția clară de a mă lovi. Ceea ce s-a și întamplat, mașina lui m-a proiectat intr-o alta parcată și apoi alte câteva tumbe până intr-un cap de pod. Episodul a avut loc aproape de casă, la mine-n comuna Corbeanca”, povestește Alex Filip.

În urma incidentului a sosit Poliția și SMURD-urdul. Alex  a fost la spitalul Elias unde i s-a oferit timp de 4h îngrijiri medicale.

“În urma CT-ului și a radiografiilor a rezultat că pot pleca acasă. Însa leziunile, echipamentul distrus, bicicleta avariată, dar, mai ales, ceea ce se putea întâmpla mă face să-mi crească pulsul și acum la cafea”,  a mai precizat Alex Filip.

Sursa: b1.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version