În ce zone din București au scăzut prețurile apartamentelor cu două camere

0
În câteva zone din București prețurile cerute de proprietarii apartmentelor cu două camere au înregistrat ușoare scăderi în ultimul an, arată o analiză Economica.net.
În mai multe zone din București prețurile cerute de proprietarii de apartamente cu două camere s-au redus.

Unde au fost înregistrate scăderi de prețuri

Cea mai mare scădere a prețului cerut, de 23%, s-a constatat pentru zona Bucureștii Noi-Dămăroaia. Astfel, dacă în martie 2020 se cereau, în medie, 73.175 de euro, la sfârșitul lunii trecut, prețul cerut a fost în medie de 56.000 de euro. Pentru comparație, au foss luate în calcul apartamentele cu două camere.

O scădere consistentă s-a înregistrat și în cazul prețurilor cerute pentru apartamentele de două camere din zona Unirii, unde reducerea este de 10%. Cu aproape 9% s-au redus și prețurile pentru apartamentele din zona Grivița-Gara de Nord, iar cele din Rahova-Sebastian s-au redus cu 7%.

Ușoare reduceri s-au înregistrat pentru apartamentele din zonele Aviației (-0,7%), Floreasca-Dorobanți (-1,81%), Iancului-Mihai Bravu (-2,1%), Pantelimon (-1%) și Titan-Dristor (-0,5%).

Unde s-au înregistrat creșteri

În restul cartierelor din București s-au înregistrat creșteri de până la 23%. Un astfle de caz este cel al zonei Ștefan cel Mare-Tei, unde prețul cerut pentur un apartament cu două camere a fost în martie 2021 de 77.400 de euro, în creștere față de prețul cerut în martie 2020, de 63.000 de euro.

Cu aproape 20% au crescut prețurile pentru apartmentele în Băneasa, care au trecut pragul de 100.000 de euro. Un plus consistent, de 14%, s-a înregistrat și în cazul locuințelor din zona Victoriei-Romană.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version