Incendiu într-un bloc din București. Doi iepurași, salvați de pompieri

Un incendiu a izbucnit luni într-un apartament dintr-un bloc din București, în Aleea Poarta Albă. Potrivit vecinilor, cel mai probabil este că proprietarul și-a autoincendiat locuința. Acesta a mai amenințat de câteva ori că va face asta, după ce a fost părăsit de soție și copii. Pompierii au salvat din incendiu doi iepuraşi, pe care au anunţat că îi vor adopta.

„A ars cu flacără puternică și degajare mare de fum pe casa scării”, au declarat pompierii, scrie Agerpres.
„S-a acționat pentru stingerea incendiului și evacuarea a nouă locatari. La intervenție au acționat trei autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD”, potrivit ISU București.

Un bărbat care locuia în apartament a ieșit singur, și se află în custodia poliției. A fost afectată o suprafață de 70 de metri pătrați.

Bărbatul ar fi dat foc intenționat apartamentului

Potrivit vecinilor, se pare că bărbatul ar fi dat foc intenționat apartamentului. El a mai amenințat în repetate rânduri cu un astfel de gest, după ce a fost părăsit de soție și de copii. Tot de Crăciun, vecinii povestesc că în ultima vreme au trăit cu spaimă, iar din cauza lui au rămas fără gaze după ce a amenințat că aruncă blocul în aer, potrivit Digi24.

Tot vecinii au declarat că bărbatul a fost internat în trecut într-un spital de psihiatrie.

Din apartamentul în flăcări, echipele de intervenție au salvat doi iepurași care vor fi adoptați de pompierii Detașamentului Bujoreni.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati