Incendiu la camera de corpuri delicte a Poliției Capitalei/ UPDATE: Se fac cercetări

0
451
sursa foto: Facebook - Radu Mihaiu

Incendiul care a avut loc luni seara la parterul unei clădiri din strada Boișoara ar fi afectat camera de corpuri delicte ale Poliției Capitalei. Se fac cercetări în acest moment.

  • UPDATE Poliţia anunţă că se fac cercetări, cauza probabilă nefiind cunoscută încă.

Comunicatul Poliției Capitalei:

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 20 au fost sesizaţi, luni, în jurul orei 18.00, prin sistem 112, despre faptul că, într-o clădire situată în Sectorul 6, ar fi izbucnit un incendiu.

  • ”Deplasând-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au costatat faptul că incendiul provine de la subsolul unei clădiri, unde se afla amenajată camera de corpuri delicte a Poliţiei Capitalei (sectoarele 1-6), unde sunt depozitate bunuri ce se aflau în custodia Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti”, a arătat sursa citată.

De asemenea, membrii echipajelor celor 10 autospeciale SMURD – Pompieri sosite la adresă au pătruns în clădire, constatând faptul că nu există persoane în interior şi procedând, totodată, la stingerea incendiului.

”Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că incendiul există doar la subsolul clădirii, în aproximativ 50% din suprafaţa acestuia, fiind afectate anumite camere, fără a se cunoaşte, la acest moment, cauza probabilă a focarului. Cercetările au fost preluate de către Serviciul de Investigaţii Criminale – Sector 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.


Știre inițială – Incendiul care a avut loc luni seara la parterul unei clădiri din strada Boișoara ar fi afectat camera de corpuri delicte ale Poliției Capitalei.

Astfel, se estimează că bunurile depozitate în camera de corpuri delicte „sunt afectate în proporție de peste 50%”.

Pompierii din Bucureşti au intervenit, luni seară, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în subsolul unei clădiri cu cinci etaje din strada Boișoara.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu care se manifestă în subsolul unei clădiri de tip subsol-parter-5 etaje, cu destinaţia de depozitate, în str. Boişoara. Clădirea are formă dreptunghiulară şi acţionăm de pe cele patru laturi cu 10 autospeciale de stingere, la care se adaugă 8 autospeciale care realizeaza alimentarea cu apă din afara obiectivului”, a anunțat luni seară ISU Bucureşti-Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.