Incendiu la un penthouse de pe Șoseaua Nordului din București. UPDATE: Focul a fost stins

0

Acoperișul unui apartament de tip penthouse de pe Soseaua Nordului din București a luat foc, marți seară. Incendiul a fost stins.

UPDATE 20:50 – Incendiul a fost lichidat, transmit pompierii. În total, la acțiunea contracronometru și care s-a desfășurat în condiții dificile privind accesul au luat parte 20 autospeciale de stingere, 4 autoscări, 1 autospecială de descarcerare, 1 echipaj SMURD.

Primarul Clotilde Armand, la fața locului: hidranții nu funcționează

UPDATE 20:43 – Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a ajuns la locul incendiului și afirmă că hidranții nu funcționează, străzile sunt înguste, imobilele sunt înghesuite, fiind un exemplu clasic de încălcare a legii urbanismului.

Postarea primarului Sectorului 1 pe Facebook:

Am ajuns la locul incendiului din Soșeaua Nordului nr. 96. Persoanele care sunt afectate sunt rugate să sune la numărul Poliției Locale Sector 1- 021.9540 iar Primăria Sectorului 1 le va asigura cazarea și hrana până când se vor putea întoarce la locuințele lor.

Hidranții nu funcționează iar mașinile de pompieri nu pot fi alimentate cu apă. Am transmis operatorului de salubritate să alimenteze cu autospecialele lor mașinile pompierilor. Străzile sunt înguste,imobilele sunt înghesuite, exemplu clasic de încălcare a legii urbanismului. Victimele suntem noi, cetățenii. Cei care au emis autorizațiile de construcție în acest caz trebuie să plătească pentru toate aceste nereguli. Vom face verificări cine a emis aceste autorizații și vom informa opinia publică.

Echipajele Poliției Locale au ajuns la incendiu imediat ce au fost sesizate, au fluidizat circulația și au asigurat suport pompierilor.

În acest moment, echipejele Poliției Locale Sector 1 acționează în afara perimetrului deoarece la fața loculului sunt foarte multe echipaje IGSU -Pompieri /SMURD și ale Polișiei Române. Lucrătorii din cadrul IGSU ne-au comunicat faptul că nu sunt victime.

Știre inițială

Incendiu puternic la fostul hotel Persepolis din nordul Capitalei, transformat în bloc de locuințe .

La fața locului actionează 8 autospeciale de stingere, 3 autoscări, o autospecială de descarcerare și 1 echipaj SMURD.

Din primele informații se pare că este vorba despre un apartament de 80 de metri patrați. Surse Antena 3 CNN precizează că nu au fost găsite victime.

Aceleași surse spun că clădirea afectată este fostul hotel Persepolis, care a fost transformat în bloc de locuințe.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version