Incendiu puternic la Judecătoria Cornetu din judeţul Ilfov, în această dimineaţă. A fost deschis dosar penal pentru distrugere din culpă

Clădirea în care îşi desfăşura activitatea Judecătoria Cornetu din judeţul Ilfov a luat foc în această dimineaţă. Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de peste 1.500 de metri pătraţi, arată ISUBIF. Poliţiştii ilfoveni au deschis dosar penal pentru distrugere din culpă.

Un puternic incendiu a izbucnit, luni dimineaţă, la o clădire administrativă în care îşi desfăşoară activitatea Centrul Cultural şi Judecătoria Cornetu. Incendiul a cuprins nivelul mansardei pe o suprafață de aproximativ 1500 mp, a informat sursa citată.

La fața locului au fost mobilizate 14 autospeciale de stingere, 4 cisterne, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD.

Nu s-au înregistrat victime.

A fost deschis dosar penal pentru distrugere din culpă

Poliţiştii ilfoveni au deschis dosar penal pentru distrugere din culpă, după incendiul care a cuprins, luni dimineaţă, o clădire administrativă unde îşi desfăşoară activitatea Centrul Cultural şi Judecătoria Cornetu.

„La data de 4 martie, în jurul orei 02,03, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu în comuna Cornetu, la nivelul acoperişului unei instituţii. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, cât şi pompierii ISUBIF, care, la acest moment, acţionează pentru stingerea incendiului”, informează Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis luni AGERPRES.

Dosarul de urmările penală este efectuat in rem, până la stabilirea vinovaţilor, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati