Începe Târgul Național Imobiliar TNI 24-26 mai 2024, Palatul Parlamentului

Proprietăţi imobiliare în valoare totală de şapte miliarde de euro vor fi scoase la vânzare la ediţia din acest an a Târgului Naţional Imobiliar – TNI, organizat în perioada 24-26 mai, la Palatul Parlamentului.

Evenimentul, ajuns la cea de-a 36-a ediţie, reuneşte 120 de proiecte şi peste 100.000 de oferte imobiliare, de la proprietăţi „low cost”, apartamente în blocuri cu regim mic de înălţime, apartamente premium în centrul şi nordul capitalei, proprietăţi de tip boutique, case modulare, locuinţe certificate Green Homes, case pe structură de lemn, vile la periferia capitalei, până la penthouse-uri şi oportunităţi de investiţii în ţară, dar şi în ţări precum Spania, Dubai şi Zanzibar.

Potrivit organizatorilor, suma totală a discounturilor şi premiilor oferite în cadrul TNI depăşeşte 350 de milioane de euro.

În plus, vizitatorii vor avea acces la servicii conexe segmentului imobiliar, cum ar fi panouri fotovoltaice, sisteme de filtrare, purificare al aerului şi diverse soluţii de transformare a locuinţei într-una sustenabilă din punct de vedere energetic, scrie Agerpres.

TNI 2024 debutează vineri, 24 mai, ora 10:00, la Palatul Parlamentului, în Sălile Unirii şi Tache Ionescu.

Vizitatorii târgului de specialitate vor putea accesa imobile cu preţuri speciale şi diverse bonusuri oferite de către expozanţii TNI.

  • Printre acestea se află: 15.000 de euro reducere la vilele cu etaj din proiectul Villa Nova Residence; 2.000 de euro discount la orice apartament din proiectul Crystal North: reducere de 10% din valoarea avansului pentru apartamentele din Hils Sunrise şi Hils Titanium; bucătărie complet mobilată şi utilată oferită cadou la plata unui avans de 80% pentru apartamentele din Oxy Residence 2; reducere de 500 de euro la casele pe structură de lemn Habitat-Bianca: reducere între 5% şi 10% pentru casele modulare Casa 4.0; reduceri între 1.500 de euro şi 3.000 de euro la studiourile şi apartamentele din Magnolia Urban Residence.

Accesul publicului la TNI se face prin Calea 13 Septembrie, poarta B3 (autobuz 136 – staţia Casa Academiei), iar vizitatorii care se deplasează cu maşina personală au posibilitatea de a parca gratuit chiar în curtea interioară a Palatului Parlamentului.

Programul de vizitare al târgului imobiliar de la Bucureşti este următorul: vineri, 24 mai – între 10:00 şi 19:00; sâmbătă, 25 mai (10:00 – 19:00); duminică, 26 mai (10:00 – 16:00).

Biletul de intrare costă 20 de lei, însă accesul se poate face şi gratuit pe baza unui cod QR generat cu aplicaţia TNI.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati