Infotrafic: Cum se circulă pe principalele artere rutiere

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeaza ca, la aceasta ora, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrazi cu circulaţia întrerupta ca efect al manifestarilor meteo nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Pentru a permite efectuarea unor lucrari de reparaţii la partea carosabila, pe toata perioada sezonului cald, circulaţia rutiera va fi restricţionata pe sensul catre Capitala al autostrazii A2 Bucureşti-Constanţa, traficul desfaşurându-se deviat, pe câte o banda, în ambele direcţii, pe calea 1 (sensul catre Constanţa), de la kilometrul 94 pâna la kilometrul 91+600 de metri.

Tot pe calea 1 (sensul catre Constanţa), se circula şi între kilometrii 144 şi 147 întrucât pe calea 2 au loc lucrari de frezare şi asfaltare.

Pe tronsonul kilometric 27 – 33, între localitaţile Braneşti, judeţul Ilfov şi Fundulea, judeţul Calaraşi, circulaţia rutiera este întrerupta pe sensul catre litoral al autostrazii A2 Bucureşti – Constanţa. Din acest motiv, traficul rutier se desfaşoara pe calea nr. 2 (sensul catre Capitala), pe câte o banda pentru fiecare direcţie.

Între kilometrii 17 şi 23 se circula doar pe calea 2 (sensul catre Bucureşti), întrucât pe calea 1 au loc lucrari de frezare şi asfaltare.

Pe tronsonul kilometric 130 – 139, traficul este deviat de pe cale 2 (Constanţa – Bucureşti) şi calea 1 (Bucureşti – Constanţa), unde se circula pe câte o banda pentru fiecare direcţie, pentru efectuare de lucrari la carosabil, având ca termen de finalizare 25.05.2020.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati