Înscrierea la creşe începe pe 4 iulie în Sectorul 1

Înscrierea la cele 240 de locuri în creşe pentru anul şcolar 2023-2024 începe pe 4 iulie, anunță Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului Sector 1.

Înscrierile se pot face până pe 16 iulie.

  • Locurile disponibile la creşele din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1 sunt repartizate astfel: 52 la Creşa „Vrancei”; 63 la Creşa „Sfântul Andrei”; 60 la Creşa „Jiului”; 15 la Creşa Centrului Româno – Danez pentru Educaţie Integrată; 50 la Creşa „Sfântul Nicolae”.

Cererile de înscriere se depun exclusiv online, la adresa https://cresa.dgaspc-sectorul1.ro. Pentru cei care întâmpină dificultăţi se oferă asistenţă la sediul din bulevardul Mareşal Alexandru Averescu, nr. 17, corp H, Serviciul Prevenire a Separării Copilului de Familie, telefon 021.223.41.95.

Cererile de înscriere pot fi depuse de părinţii sau reprezentanţii legali ai copilului, doar dacă au domiciliul sau viza de reşedinţă valabilă pe raza Sectorului 1, iar locurile disponibile vor fi repartizate în funcţie de punctajele obţinute. Analiza cererilor şi acordarea punctajelor se face exclusiv pe baza documentelor încărcate în platforma online.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati