Ioana Mihăilă ar fi propunerea pentru Ministerul Sănătății. Vlad Voiculescu, posibil consilier onorific

0
150
Ministerul Sanatatii
Foto: Facebook / Ministerul Sanatatii

Ioana Mihăilă ar fi nominalizarea USR – PLUS pentru funcția de ministru al Sănătății, după demiterea lui Vlad Voiculescu.

USR-PLUS s-a decis cu privire la propunerea pentru Ministerul Sănătății. Ioana Mihăilă este în prezent secretar de stat, scrie antena3.ro.

Potrivit surselor, Ioana Mihăilă este propunerea PLUS, în timp ce Wiener ar fi fost propunerea USR pentru această funcție. Cei de la PLUS și cei din USR au ajuns la o înțelegere.

Ioana Mihăilă este propunerea pentru funcția de ministru al Sănătății, în locul lui Vlad Voiculescu. Cu toate acestea, propunerea nu va fi formalizată în ședința coaliției de astăzi. Mai întâi, Ioana Mihăilă trebuie să fie votată de forurile statutare ale alianței și de comitetul Național USR – PLUS și asta se va întâmpla fie în cursul zilei de marți, fie în cursul zilei de miercuri.

Vlad Voiculescu ar putea fi consilier onorific în Ministerul Sănătății

Vlad Voiculescu ar putea ocupa o funcție chiar în ministerul din care a fost demis. Astfel, nu este exclus ca Vlad Voiculescu să fie numit consilier onorific în Ministerul Sănătății.

Consilierul onorific nu este remunerat, dar va avea o influență foarte mare, mai spune sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.