Ioana Ramona Bruynseels: ”Incendiul din cartierul Aviației și lipsa de reacție a administrației conduse de Clotilde Armand”

0
Ioana Ramona Bruynseels
Candidata AUR la Primăria Sectorului 1, Ioana Ramona Bruynseels, spune despre incendiul din cartierul Aviației și lipsa de reacție a administrației conduse de Clotilde Armand că s-ar fi așteptat ca Primăria să acționeze prompt și să emită un comunicat de presă pentru a avertiza populația asupra riscurilor fumului toxic și pentru a oferi recomandări privind măsurile de protecție necesare.
  • ”Solicităm administrației conduse de Clotilde Armand să-și asume responsabilitatea și să ofere clarificări cu privire la lipsa lor de reacție în fața acestui incident”, spune aceasta. 
”Astăzi, în urma incendiului izbucnit la un bloc aflat în construcție pe strada Daniel Danielopolu din cartierul Aviației, ne exprimăm îngrijorarea profundă și TOTODATĂ dezamăgirea față de lipsa de reacție a administrației conduse de Clotilde Armand.
Deși nu au fost raportate probleme privind evacuarea persoanelor din incintă, incendiul a generat un volum semnificativ de fum, iar izolarea bituminoasă arzând poate emite substanțe toxice, afectând astfel sănătatea cetățenilor din Sectorul 1 și nu numai. Ne-am fi așteptat ca Primăria să acționeze prompt și să emită un comunicat de presă pentru a avertiza populația asupra riscurilor fumului toxic și pentru a oferi recomandări privind măsurile de protecție necesare.
În calitate de candidat AUR la Primăria Sectorului 1, ne angajăm să fim mereu alături de comunitate în astfel de situații critice și să acționăm rapid și eficient pentru a proteja sănătatea și siguranța locuitorilor.
Solicităm administrației conduse de Clotilde Armand să-și asume responsabilitatea și să ofere clarificări cu privire la lipsa lor de reacție în fața acestui incident. Ne reafirmăm angajamentul de a lucra pentru un Sector 1 mai sigur și mai responsabil, unde cetățenii să se simtă protejați și sprijiniți în fața dificultăților.
  • În calitate de candidat AUR la Primăria Sectorului 1, MĂ ANGAJEZ SĂ FIU mereu alături de comunitate în astfel de situații”, spune Ioana Ramona Bruynseels.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version