VIDEO/ Ioana Ramona Bruynseels şi-a depus candidatura la Primăria Sectorului 1 din partea AUR: Oamenii din Sectorul 1 s-au simţit totalmente neglijaţi în ultimii patru ani

0
Foto: Facebook /Ioana Ramona Bruynseels

Ioana Ramona Bruynseels şi-a depus, marţi, candidatura la Primăria Sectorului 1 din partea Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), prilej cu care a declarat că edilul Clotilde Armand trebuie să plece, pentru că oamenii s-au simţit neglijaţi şi că îşi propune să rezolve problemele cetăţenilor.

„Oamenii din Sectorul 1 s-au simţit totalmente neglijaţi în ultimii patru ani. Au nevoie de un primar care să le arate grijă, care să le arate că îi pasă de problemele lor, care să-şi dorească să le rezolve problemele. Eu una sunt pregătită, ştiu să fac acest lucru şi îmi doresc din tot sufletul să îl fac. Vom avea patru ani în continuare de dezvoltare, patru ani în care oamenii vor simţi că au primar, patru ani cu un primar care va fi pe stradă, printre ei şi va fi şi în primărie, acolo unde o să transformăm ceea ce acum nu funcţionează în eficienţă, în servicii puse la dispoziţia cetăţeanului cu adevărat (…). Trebuie să scăpăm de mizerie, de şobolani, de incompetenţă şi, mai mult decât atât, de reaua-credinţă”, a spus Ioana Ramona Bruynseels.

La rândul său, preşedintele AUR, George Simion, a afirmat că formaţiunea politică pe care o reprezintă are „o ofertă competentă, curată, frumoasă” pentru Sectorul 1.

  • „Astăzi, pe tot parcursul zilei, se mai depun dosare. Noi depunem ultimul sector din Bucureşti, Sectorul 1, şi declarăm public război atât serviciilor de informaţii franceze şi statului francez, care conduce în acest moment Sectorul 1, cât şi securiştilor, care n-au ce căuta în politică (…). Sunt convins că vom repurta victorie şi în Sectorul 1 şi în Sectorul 2 şi în mai multe Sectoare ale Capitalei”, a adăugat George Simion.

La rândul său, candidatul AUR la Primăria Capitalei, Mihai Enache, a afirmat că bucureştenii au de ales la Primăria Capitalei şi la cele de sector între „incompetenţi” şi „alternativa de aur”, oamenii cu rezultate în carierele lor.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version