Iohannis recunoaște că a fost un management defectuos la Suceava în perioada pandemiei

Preşedintele Klaus Iohannis a recunoscut marţi, într-o conferinţă de presă, că la Suceava a existat un management defectuos în perioada pandemiei cu coronavirus.

Preşedintele a fost întrebat ce mesaj ar transmite acum românilor, mai ales celor din Suceava, în condiţiile în care acum 6 luni aprecia activitatea managementului Spitalui din Suceava, şi a administraţiei locale, iar drama a făcut că în perioada pandemiei, din cauza acelui management, au murit oameni.

„Am fost în Suceava nu doar odată, am fost de mai multe ori. Este un oraş in plină dezvoltare, oameni harnici care vor să ducă o viaţă bună. Faptul că s-a ajuns cu acest oraş în carantină are foarte multe cauze, cu siguranţă şi un magament probabil defectuos al acestei epidemii, nu trebuie să mergem înapoi cu ani de zile să vedem, poate au fost, poate n-au fost probleme. Dar această epidemie nu a fost bine manageriată. Au avut în Suceava foarte multi români veniti din afară în această perioadă, chestiune care iarăşi a contribuit la un număr mari de îmbolnăviri.

Sucevenilor le spun lucruri simple: Respectaţi indicaţiile autorităţilor, ca sa scăpați cât mai repede de această epidemie”, a declarat preşedintele.

Pe de altă parte, Iohannis a susţinut că este în legătură cu toţi liderii politici din România.

”Eu sunt în legătură cu toţi liderii politici din România. Nu există nimeni cu care să nu fiu în legătură. Că nu vorbim în fiecare zi, iarăşi este adevărat, dar lipsa de dialog este doar un mit”, a spus preşedintele.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati