IPJ Ilfov anunță amenzi de peste 300.000 de lei în urma controalelor din Sinteşti şi Jilava

0
189

Poliţiştii ilfoveni au aplicat 40 de sancţiuni contravenţionale cu amenzi în valoare de 309.180 lei, în urma unei acţiuni cu efective mărite, în Sinteşti şi Jilava – judeţul Ilfov, în dosare de trafic de droguri, furt de curent, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor sau depozitarea deşeurilor.

„În cadrul acţiunii de astăzi au fost legitimate 196 de persoane, au fost controlate 131 de autovehicule, iar poliţiştii de la arme, ordine publică şi economic au verificat patru societăţi comerciale. Nouă locaţii au fost verificate împreună cu reprezentanţii Gărzii de Mediu, iar trei locaţii au fost verificate de poliţiştii de la supravegheri judiciare”, informează Biroul de presă al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov.

În urma neregulilor constatate în cadrul acţiunii desfăşurate, forţele de ordine au aplicat 40 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 309.180 lei, din care 29 de sancţiuni au fost aplicate de către poliţiştii rutieri şi ordine publică.

De asemenea, a fost dispusă măsura complementară de încetare a activităţii unui operator economic.

În cazul unei persoane, verificate de către poliţiştii de la arme în baza legii 295/2004, aceştia au dispus măsura complementară de anulare a dreptului de a deţine arme.

Poliţiştii au confiscat de la un operator economic suma de 160 lei.

Nu în ultimul rând, poliţiştii ilfoveni au constatat 11 infracţiuni de furt energie electrică şi au reţinut şapte certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.