Irlanda: Doi bărbați au dus cadavrul unui pensionar la poștă pentru a-i încasa pensia

Cadavrul lui Peadar Doyle, în vârstă de 66 de ani, ar fi fost sprijinit de tejgheaua oficiului poștal din Carlow, sud-estul Irlandei, astfel încât să pară viu și doi bărbați să-i poată pretinde banii de pensie, povestește antena3.ro.

Bărbatul mort care a fost dus la poștă pentru a i se încasa pensia a murit cu doar trei ore înainte, consideră poliția.

Doi bărbați care au dus vineri cadavrul lui Peadar Doyle, în vârstă de 66 de ani, în sucursala sa locală pentru a revendica banii continuă să fie interogați de polițiști, relatează DublinLive.

Bărbații au dus cadavrul la un oficiu poștal, și l-au sprijit de tejghea, pentru a putea fi identificat. Bărbații au primit banii de pensie, dar un membru al personalului de la filială și-a dat seama că pensionarul avea fața cenușie și a sunat la poliție.

Cei doi au aruncat cadavrul pe podea și au fugit de la fața locului. O autopsie a stabilit că nu a murit în circumstanțe suspecte.

Unul dintre suspecți a intrat mai devreme în oficiul poștal și a încercat să ceară pensia bărbatului. După ce i s-a spus că doar Doyle ar putea obține banii în persoană, cei doi s-ar fi întors câteva ore mai târziu.

Perechea i-a pus un pulover de lână pe față și o pălărie pe cap înainte de a-l scoate din casă și înapoi la Poștă, la aproximativ 400 de metri distanță, potrivit The Mirror.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati