Jaf la o farmacie din Sectorul 3. Atacatorul, prins după aproape o lună

Un bărbat de 28 de ani a fost reținut marți, la aproape o lună de la comiterea unui jaf într-o farmacie din Sectorul 3, unde a amenințat-o pe angajată cu un cuțit, fugind apoi cu toți banii găsiți.

 

Conform Poliției Capitalei, tâlhăria a avut loc în 8 iulie, în jurul orei 17.00, când Secția 10 Poliție a fost anunțată prin 112 de către angajata unei farmacii din Sectorul 3 că un bărbat a amenințat-o cu un cuțit, apoi a fugit cu banii.

 

Poliția Capitalei a anunțat marți că autorul jafului este un bărbat de 28 de ani, la locuința căruia în cursul dimineții au fost făcute percheziții. El a fost reținut pentru infracțiunea de tâlhărie calificată.

Poliția a precizat că bărbatul a furat din farmacie aproximativ 2.000 de lei.

În imaginile de pe camerele de supraveghere din farmacie se poate vedea cum bărbatul – care purta mască de protecție și șapcă – intră cu un cuțit pe care îl scoate în momentul în care farmacista vine din spatele unității. Bărbatul se apropie de casa de marcat, o amenință pe farmacistă cu cuțitul, după care deschide sertarul casei de marcat și ia toți banii pe care îi găsește. La final, el șterge cu haina marginea casei de marcat pe care pusese mâna, apoi iese din farmacie fără a interacționa în vreun fel cu farmacista, rămasă la capătul tejghelei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati