Jandarmeria Capitalei: Ludovic Orban a fost agresat şi huiduit de manifestanţii AUR

Jandarmeria Capitalei informează că Ludovic Orban a fost agresat verbal şi huiduit de participanţii la adunarea publică organizată de AUR, la Palatul Parlamentului, iar organele de ordine caută să identifice persoanele care au încălcat legislaţia.

„În rândul manifestanţilor şi-a făcut apariţia Orban Ludovic, care a fost agresat verbal şi huiduit de ceilalţi participanţi la adunarea publică. Jandarmeria Capitalei efectuează demersuri pentru a identifica persoanele care au încălcat legislaţia în vigoare în această situaţie şi pentru a dispune măsuri legale împotriva acestora”, arată Biroul de presă al Direcţiei Generale a Jandarmeriei Municipiului Bucureşti (DGJMB).

Sursa citată menţionează că s-a permis accesul lui Ludovic Orban în Curtea Palatului Parlamentului şi, sub protecţia jandarmilor, a fost condus într-o zona de siguranţă, fiind adoptată varianta conducerii persoanei în interiorul curţii, printr-o altă intrare.

„De asemenea, o persoană din rândul manifestanţilor a agresat verbal un alt parlamentar, făptuitorul fiind identificat de jandarmi, pentru a fi întocmite demersurile necesare sesizării organelor de urmărire penală. Jandarmeria Capitalei va sprijini aceasta acţiune şi prin punerea la dispoziţie a imaginilor necesare pentru probarea faptelor”, arată Jandarmeria.

Un protest AUR are loc, miercuri, la Parlament, în care manifestanţii s-au îmbrâncit cu jandarmii. Jandarmeria Română anunţă că în exteriorul curţii Parlamentului se desfăşoară o adunare publică nedeclarată, formată din alţi membri ai aceleiaşi formaţiuni politice, precum şi simpatizanţi ai acesteia.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati