Jandarmii au dat 45 de amenzi în valoare de peste 50 de mii de lei în urma protestului AUR

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a anunțat că a dat, miercuri, 45 de amenzi în valoare de peste 50 de mii de lei în urma protestului partidului AUR de la Parlament.

„Ca urmare a încălcării prevederilor legale în vigoare, jandarmii au aplicat 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 50.700 lei, astfel:

– 43 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 50.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 60 din 1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, cu modificările și completările ulterioare;
– 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 700 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare”, se arată în comunicatul Jandarmeriei București.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea altor persoane care au săvârșit abateri de la cadrul legal în vigoare, precizează sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati