Joi se deschide primul centru de vaccinare de tip drive-thru din Capitală

Valeriu Gheorghiţă a anunţat că joi se deschide primul centru de vaccinare de tip drive-thru din Capitală. De asemenea, coordonatorul Campaniei de Vaccinare a precizat că în perioada 7-9 mai în Bucureşti va fi organizat un maraton al vaccinării.

”Ieri a fost deschis al doilea centru de tip drive-thru în Cluj. Începand de maine se creste nr de persoane vaccinate cu Pfizer pe flux. Joi va fi deschis primul centru de tip drive-thru în Piata Consituţiei din Bucureşti.

Vor fi patru fluxuri disponibile. Vaccinul este de la Pfizer, nu este nevoie de programare în platformă. Din 4 mai începe vaccinarea în cabinetele medicilor de familie. Astăzi şi mâine se distribuie primele doze de la Johnson & johnson. Pe 30 aprilie vom primi următoarea transă de vaccin Johnson & Johnson ”, a declarat medicul.

Acesta a vorbit și despre maratonul vaccinării din Timișoara care a fost un succes. De aceea se dorește replicarea acestui tip de eveniment. Primul eveniment va avea loc in Bucuresti în perioada 7-9 mai. Vorbim de organizarea a 50 de fluxuri, în două locatii diferite: Sala Palatului şi Biblioteca Naţională.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati