Klaus Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe Cîțu, Arafat și mai mulți miniștri

Președintele Klaus Iohannis a convocat la Cotroceni, mai mulți membri ai Guvernului, în frunte cu premierul Florin Cîțu, pentru a discuta despre gestionarea pandemiei de COVID-19.

Ședința începe la ora 12:00 și la ea vor participa și secretarul de stat în MAI Raed Arafat, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu și ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea miercuri, 30 decembrie a.c., ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la care vor participa Prim-ministrul României, Florin Cîțu, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, și Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, anunță Administrația Prezidențială.

Ultima întâlnire la Cotroceni pe această tema a avut loc în Ajunul Crăciunului. La finalul ei, Iohannis a făcut o scurtă declarație în care le-a cerut românilor să respecte regulile și să se protejeze pe ei și cei dragi.

Amintim că România deja a început vaccinarea personalului medical împotriva infectării cu virusul Sars-CoV-2. Marți a ajuns în țară a doua tranșă de vaccinuri.

Marți, Iohannis a fost în vizită oficială la Chișinău, unde i-a promis Maiei Sandu că România va trimite până la 200.000 de doze de vaccin anti-COVID și medicamente.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati