Lengel Csaba, Sere Transilvania: ”Retailerii nu vor să mai aibă marfă expirată adusă din import” – VIDEO

Lengel Csaba, CEO al Sere Transilvania, producător de sere și solarii din România, a declarat pentru newsbucuresti.ro că anul 2023 va fi unul foarte bun din punctul de vedere al prețurilor la produse. ”Acum este momentul de a investi în sere și solarii”, a completat acesta. În ceea ce priveste sectorul agricol, tendințele sunt de a evita importurile si a ne produce noi marfa, a precizat sursa citată.

Compania Sere Transilvania este prezentă la INDAGRA 2022 care are loc la Romexpo, între 26-30 octombrie.

Sere Transilvania este o firmă cu capital româno-american care produce solarii profesionale şi sere în judeţul Cluj. ”Noi vindem și în Europa de Est sere, solarii, hangare, spații de depozitare și mese de cultură”, a precizat sursa citată.

Cu privire la INDAGRA 2022, Lengel Csaba spune că este una dintre cele mai bune ediții, sunt mulți fermieri interesați care au sesizat oportunitatea de a își extinde spațiile de cultivare.

”Vine anul 2023 care va fi foarte bun din punctul de vedere al prețurilor la produse, la legume și acum este momentul de a investi în sere și solarii”, a completat acesta.

”Retailerii nu vor să mai aibă marfă expirată adusă din import”

În ceea ce privește sectorul agricol, tendințele sunt de a evita importurile si a ne produce noi marfa.

  • ”Inclusiv retailerii cer asta legumicultorilor, pun presiune pe piață pentru că nu vor să mai aibă marfă expirată adusă din import”, a completat CEO-ul Sere Transilvania.
Foto: newsbucuresti.ro

Astfel, există această oportunitate pentru România și pentru fermierii români să își crească cifra de afaceri și să aibă succes, mai spune Lengel Csaba.

Cel mai cunoscut eveniment agricol din România, Indagra, s-a deschis miercuri la Romexpo şi poate fi vizitat până duminică, 30 octombrie. În paralel cu Indagra, la Romexpo va avea loc şi Indagra Food – târgul internaţional pentru industria alimentară, la care sunt aşteptate peste 412 de firme expozante.

News Bucuresti este partener media în cadrul INDAGRA și INDAGRA FOOD.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati