Lia Olguța Vasilescu despre Natașa Raab: „A cucerit o lume întreagă cu talentul său. De astăzi, cucereşte universul”

0
236
foto wikipedia

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, afirmă că actriţa Nataşa Raab, care a decedat, luni, la vârsta de 70 de ani, rămâne în memoria publicului pentru jocul său plin de forţă, pentru stilul actoricesc inconfundabil, dar şi un model de viaţă pentru tinerii care aspiră la faima artei teatrale.

„O mare artistă îşi joacă, de astăzi, cel mai greu rol: cel pentru eternitate! Puternică şi seducătoare, elegantă şi distinsă, Nataşa Raab a fost una dintre cele mai îndrăgite actriţe ale Teatrului Naţional Craiova. Cetăţean de Onoare al Băniei, Nataşa Raab rămâne în memoria publicului pentru jocul său plin de forţă, pentru stilul actoricesc inconfundabil, dar şi un model de viaţă pentru tinerii ce aspiră la faima artei teatrale. A cucerit o lume întreagă cu talentul său. De astăzi, cucereşte universul. Drum lin în lumină!”, a transmis Olguţa Vasilescu.

Actriţa Nataşa Raab, care a jucat pe scena Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova, a încetat, luni, din viaţă, la vârsta de 70 de ani, au anunţat apropiaţii artistei.

UNITER a anunţat că înmormântarea va avea loc miercuri, la Cimitirul Ungureni din Craiova.

Sursa: AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.