Lidia Popa, președinte Organizației Femeilor Liberale Sector 3: Seminar de pregatire a viitoarelor candidate, organizat în prezența liderului PNL Sector 3, Andrei Baciu

Lidia Popa, președinte Organizației Femeilor Liberale Sector 3, anunță un seminar de pregatire a viitoarelor candidate si nu numai, intitulat ”𝐏𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 𝐒𝐩𝐞𝐚𝐤𝐢𝐧𝐠 – 𝐀𝐫𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐚 𝐯𝐨𝐫𝐛𝐢 𝐢𝐧 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜”, la care a participat și președintele PNL Sector 3, Andrei Baciu. 
  • ”𝐏𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 𝐒𝐩𝐞𝐚𝐤𝐢𝐧𝐠 – 𝐀𝐫𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐚 𝐯𝐨𝐫𝐛𝐢 𝐢𝐧 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜” – seminar de pregatire a viitoarelor candidate si nu numai. Ne-am bucurat de prezenta președintelui Andrei Baciu, care a fost din nou alături de noi. Multimim Helena Raicu. Mulțumim Emiliei Barbu speakerul din aceasta seara, pentru prezentarea excelenta. Mulțumim celor peste 120 de participanti la un eveniment special. Sediul PNL Sector 3, a fost arhiplin, doavada a interesului pentru subiectul temei prezentate si dezbătute. Mult succes tuturor !”, a scris Lidia Popa.

De asemenea, organizația a sărbătorit și un an de la alegerea echipei OFL Sector 3.

”Un an rodnic, un an prosper, un an in care am realizat 74 de actiuni si evenimente, un an cu multe ore de munca si de eforturi semnificative. Un an al echipei, al consolidării, in care am construit impreuna pentru PNL Sector 3 !

Am sărbătorit împreuna cu colege si colegi liberali, intr-un sediu neancapator pentru cele peste 130 persoane prezente.

A fost o bucurie sa putem sarbatori in frumoasa noastra familie liberala PNL Sector 3”, a transmis Lidia Popa, președinte Organizației Femeilor Liberale Sector 3.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati