Liniile de transport 278, 91 și 69 vor fi reorganizate

0
775
STB

Ca urmare a deciziei Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) privind optimizarea rețelei de transport public, începând de sâmbătă, 12.06.2021, vor fi aplicate următoarele măsuri de reorganizare a liniilor 278, 91 și 69:

Linia de autobuz 278 va funcționa pe un traseu scurtat între terminalul „Cartier Militari” și Bd. Preciziei, pe Str. Tineretului, Drumul Osiei, Bd. Iuliu Maniu, Str. Valea Cascadelor, cu întoarcere în rondul de la intersecția Str. Valea Cascadelor/ Bd. Preciziei, Str. Valea Cascadelor, Bd. Iuliu Maniu, Drumul Osiei, Str. Rezervelor, Str. Apeductului, Str. Tineretului, terminalul „Cartier Militari”.

Pe Str. Valea Cascadelor, autobuzele liniei 278 vor efectua opriri în stațiile „Păcii” (comună cu cea a liniilor R431, R432 și R433) și „Bd. Preciziei” (comună cu cea a liniei 136).

Linia de troleibuz 91 va fi suspendată, având în vedere că aceasta funcționează pe tronsoane comune cu liniile 61, 69 și 96.

De la aceeași dată, vehiculele retrase de pe linia 91 vor fi redistribuite pe linia de troleibuz 69 („Baicului” – „Valea Argeșului”), asigurând astfel o capacitate de transport sporită pe acest traseu foarte solicitat.

Totodată, abonamentele achiziționate pe linia de troleibuz 91 pot fi folosite, până la expirare, pe toate liniile cu traseu comun (dar numai pe porțiunea comună), cu aplicarea obligatorie a procedeului de validare multiplă (apăsând tasta “r” înainte de a apropia cardul de validator, în autobuzele Otokar și Mercedes Citaro hibrid, sau tasta 2 a validatorului, în celelalte vehicule).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.