Lista persoanelor care nu ar trebui vaccinate anti-COVID, în opinia lui Alexandru Rafila

0
481
captura foto Youtube - Mediafax Ro

Avertismentul lui Alexandru Rafila legat de lista persoanelor care nu ar trebui vaccinate anti-COVID.

Deputatul PSD consideră că oamenii foarte în vârstă, care au și diferite afecțiuni, nu ar trebui vaccinați. De asemenea, nu ar trebui vaccinate persoanele cu boli în faze terminale, asta pentru că vaccinul nu le aduce niciun beneficiu.

„Eu pot să va spun o concluzie personală în acest moment, atâta timp cât nu avem o concluzie clară a autorităților norvegiene nu are rost să ne pronunțăm.

Dar probabil că este legată de beneficiul și riscurile vaccinării. O persoană foarte în vârstă, care are o stare de sănătate fragilă datorită unor afecțiuni care fac să aibă o durata previzibilă a vieții scurtă, nu ar trebui probabil vaccinați.

Pentru că orice vaccin dă o reacție minimală la o persoană cu o stare de sănătate aparent corespunzătoare. La o persoană care este extrem de fragilă,(…) probabil că vaccinul nu este indicat, pentru că speranța de viață este foarte limitată și administrarea vaccinului nu îi aduce nici beneficiu și există și un risc. La o astfel de persoană trebuie să existe o rezervă în administrarea acestui vaccin.”, a precizat Alexandru Rafila, la Antena 3.

„Nu un om de 85 de ani care are o stare de sănătate bună. Pentru că există mulți și îi cunoaștem și noi, ei sunt beneficiarii vaccinării.

Dar dacă el are o boală, eventual într-un stadiu terminal, cu o speranță de viață foarte redusă, atunci probabil că pe aceste persoane nu are rost să le vaccinezi pentru că nu au niciun fel de beneficiu.” a explicat Alexandru Rafila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.