Locuitorii Sectorului 1 au aruncat saci de gunoi pe treptele Primăriei, în semn de protest

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, s-a trezit cu saci de gunoi pe treptele instituției, aduși de bucureștenii care s-au săturat de conflictul întreținut de această cu firma de salubritate, în urmă căruia gunoaiele au rămas neridicate în tot sectorul.

Oamenii se revoltă în legătură cu situația gunoiului rămas neridicat din sectorul 1. Mai mulți cetățeni au venit să arunce saci cu deșeuri pe treptele Primăriei, scrie Antena3.

Aceștia vor să transmită, astfel, un mesaj către primarul Clotilde Armand, asupra felului în care aceasta a gestionat problema ridicării deșeurilor de către firma de salubritate. Oamenii spun că nu mai pot sta în asemenea condiții.

Aceștia spun că singurul loc în care gunoiul se ridică constant, în ciuda acestei problemei pe care o are Primăria cu firma de salubritate, este chiar în fața sediului Primăriei Sectorului 1. Doar aici coșurile de gunoi sunt golite constant, așa că au venit și ei să-și aducă gunoiul, în speranța că cineva va veni să îl ridice.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati