Loteria Română. Câți bani a obținut un bucureștean la categoria Joker

0

Loteria Română a anunțat că un bucureștean din Sectorul 5 a câștigat un premiu în valoare de 383 682,85 lei, cu un bilet ce a costat 42,5 lei.

Duminică, 6 iunie 2021, au avut loc extragerile la Loto 6 din 49, Joker, Loto 5 din 40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc. Reportul la Joker a ajuns la un nivel record și încă își așteaptă potențialul câștigător la categoria I, care va deveni multimilionar în euro.

Loteria Română a anunțat că, deși norocul a fost zgârcit, totuși nu s-a putut abține să nu acorde un câștig în valoare de 383 682,85 lei. Un bucureștean din Sectorul 5 o să se bucure de banii câștigați duminică.

Acesta a obținut atât premiul de categoria a II-a la Joker, un premiu de categoria a IV-a cât și 2 premii de categoria a VI-a, cu un bilet ce a costat 42,5 lei.

„Norocul a fost ceva mai zgârcit în această seară și a păstrat în joc premiile de categoria I la toate jocurile loto, cel puțin până la următoarea extragere, cea de joi.

Totuși, nu a putut să se abțină și a acordat un câștig în valoare de 383 682,85 lei, unui jucător din București, sector 5. Acesta a obținut atât premiul de categoria a II-a la Joker, un premiu de categoria a IV-a cât și 2 premii de categoria a VI-a, cu un bilet ce a costat 42,5 lei.

Felicitări și vă invităm să vă încercați norocul alături de Loteria Română!”, a transmis Loteria Română pe Facebook.

Premiile de categoria I la toate jocurile loto rămân valabile cel puțin până la următoarea extragere, cea de joi, 10 iunie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version