PMB, lucrări pe străzile din Capitală: reparații la partea carosabilă și trotuare, montare stâlpișori și limitatoare de viteză – FOTO

0
244
Foto: Facebook / PMB
Primăria Municipiului București, prin Administrația Străzilor, a executat în perioada 06.03.2023 – 17.03.2023 mai multe tipuri de lucrări pe arterele din Capitală, pentru buna desfășurare a traficului rutier.
Astfel, au fost făcute reparații la partea carosabilă și trotuare, pe Bd. Titulescu – coborâre Pod Basarab, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Mihail Kogălniceanu și Pod Eroilor.
De asemenea, au fost realizate marcaje tip BUS pe Bd. Libertății, Calea Ion Zăvoi, marcaje pentru persoane cu dizabilități (pe 11 străzi, printre care Petre Ispirescu, Mărgeanului, Ceahlău), marcaje longitudinale (pe 6 străzi, printre care Mihai Bravu, Calea Plevnei) și 20 de marcaje pentru treceri de pietoni.
Totodată, echipajele Administrației Străzilor au montat stâlpișori antiparcare pe 30 de străzi (printre care Țepeș Vodă, Novaci, Bd. Bucureștii Noi, Calea Plevnei), limitatoare de viteză pe 10 străzi (de exemplu strada Mălureni, Barajului, Cascadei), oglinzi rutiere (pe șos. Ștefan cel Mare cu strada Mașina de Pâine, str. Constantin Titel Petrescu) și indicatoare rutiere (pe mai mult de 50 de străzi, printre care Calea Rahovei/Electromagnetica, str. Negustori/str. Mântuleasa, str. Spătarului/str. Latină, Bd. Dacia/str. Icoanei).
În plus, s-a intervenit și pentru remedierea deficiențelor la instalațiile de semaforizare în 20 de intersecții, printre care str. Valea Oltului – str. Valea Argeșului, Bd. Uverturii – șos. Virtuții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.