Ludovic Orban, președinte Forța Dreptei – București: “Am pus bazele acestui nou partid întrucât nu am putut accepta sacrificarea liberalismului din România pentru interesele personale ale unor indivizi“

1
345
Foto: Facebook / Ludovic Orban

Ludovic Orban, președinte Forța Dreptei – București, transmite, într-o postare pe Facebook, ca a pus bazele acestui nou partid, “pentru că nu a putut accepta sacrificarea liberalismului din România pentru interesele personale ale unor indivizi capabili de a batjocori într-un asemenea fel încrederea primită din partea cetățenilor.”

  • “Chiar dacă cei din PNL și Klaus Iohannis ne-au trădat pe toți, aceasta nu trebuie să însemne abandonarea speranței și încrederii în liberalism și în valorile de dreapta”, atrage atenția Orban, care îi invită pe cei interesați să se implice și să susțină cauza pentru care militează Partidul Forța Dreptei.

Potrivit sursei citate, sunt mulți cetățeni care nu știu încă de existența partidului Forța Dreptei, “sau care ne bagă în aceeași oală cu cei de la putere.”

“Noi vrem să arătăm că politica se poate face cu decență“

De asemenea, susține Orban, “sunt încă mulți cei care se îndoiesc că este posibil ca o formațiune politică să fie formată din oameni cinstiți, din oameni bine pregătiți, din oameni care chiar îi respectă pe ceilalți. Noi vrem să arătăm că politica se poate face cu decență, cu bun-simț, cu caracter, cu modestie și cu onestitate.”

“Am luat decizia de a începe această nouă construcție pentru că o consider o necesitate, o datorie morală. România are nevoie de un partid de dreapta autentic. Astăzi, oamenii care au inițiativă economică, oamenii care trăiesc din muncă cinstită, oamenii care învață continuu, care evoluează, care fac eforturi pentru a fi mai buni în ceea ce fac, oamenii care știu că nu umblă câinii cu covrigi în coadă și nu așteaptă să le pice pară mălăiață în gura lui Nătăfleață, oamenii care oferă comunității, care fac schimbări benefice în viața și în jurul lor au nevoie de un partid politic care să le apere drepturile, care să le susțină interesele și aspirațiile legitime” arată președintele Forța Dreptei.

Astfel, Orban spune că a ales copacul drept simbol al partidului datorită “convingerii de nestrămutat că avem rădăcini solide prin credința în principii și valori democratice și un trunchi puternic prin verticalitatea membrilor și loialitatea față de cetățenii pe care-i reprezentăm.”

”Ramurile acestui copac sunt rezultatele acțiunilor noastre, ale tuturor celor care, cu hotărâre și unitate, luptăm de partea românilor, pentru o guvernare în favoarea celor mulți și pentru o Românie în care fiecare cetățean este respectat”, mai spune Orban.

“Țelul nostru este să apărăm democrația pusă în mare pericol de actuala putere”

Acesta afirmă că scopul “este să-i reprezentăm în mod just și fără compromisuri pe toți cei care își pun încrederea în noi. Țelul nostru este să apărăm democrația pusă în mare pericol de actuala putere. Obiectivul nostru este să readucem țara pe direcția bună.”

În închidere, Ludovic Orban îi invită pe cei interesați să se implice și să susțină cauza pentru care militează Partidul Forța Dreptei:

“Chiar dacă nu aveți neapărat timpul sau dispoziția de a deveni membri de partid – însă, vă așteptăm cu drag în rândurile noastre – participarea politică a fiecăruia dintre noi presupune mai mult decât un statut formal. Avem șansa de a ne cunoaște și de a vă câștiga în mod onest încrederea, prin ceea ce ne propunem să facem mai departe pentru România.”, a completat Orban.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.