Magazinele Pepco angajează deja casieri pentru sărbători

Retailerul polonez de haine şi produse pentru casă Pepco a început deja să recruteze personal suplimentar pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Astfel, Pepco Retail SRL, care operează magazinele Pepco din România, angajează casieri, pentru perioada sărbătorilor, la Bucureşti, la Cluj, Timişoara, Slobozia, Iaşi, Ploieşti, potrivit anunţurilor de recrutare consultate de Economica.net.

Candidaţii potriviţi pentru acest post au studii medii, sunt orientaţi către clienţi, punctuali şi au spirit de echipă.

Care este oferta Pepco

Compania le oferă celor selectaţi contract pe perioadă determinată, cu posibilite de prelungire, program flexibil, tichete de masă şi nu în ultimul rând, le promite salariul la timp.

Pepco Retail SRL a realizat afaceri nete de 1,38 de miliarde de lei în anul 2020, cu 2% mai mari decât cele din anul 2019. Firma a avut un număr mediu de 3.116 salariaţi în 2020, cu peste 350 de oameni în plus faţă de nivelul din 2019. Pepco operează pe plan local în jur de 320 de magazine, iar compania mamă s-a listat recent pe Bursa de la Varșovia, fiind evaluată la 6,3 miliarde de dolari, cel mai mare IPO din Polonia, anul acesta.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati