Marian Vanghelie rămâne sub control judiciar. I s-a înlăturat și obligația de a nu se întâlni cu fratele său

0
Foto: captura Antena3

Curtea de Apel București, a respins, miercuri seară, definitiv, contestația anchetatorilor DNA împotriva deciziei de cercetare în libertate a fostului edil a Sectorului 5, Marian Vanghelie, în dosarul de corupție privind achizițiile Economat Sector 5.

Concret, magistrații CAB au menținut decizia judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, care a respins propunerea anchetatorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a fostului edil și a altor șase persoane, în acest acest lot, potrivit stiripesurse.ro.

Anterior, CAB a stabilit de asemenea definitiv cercetarea în stare de libertate și a lotului de șapte administratori ai firmelor interpuse pe relația furnizori – Economat Sector 5.

În plus, față de decizia anterioară a Tribunalului București, care a trasat o serie de măsuri și obligații față de inculpații lăsați în libertate dar sub control judiciar, Curtea a intervenit și a făcut o serie de modificări, eliminând unele dintre obligațiile stabilite de prima instanță.

Una dintre acestea este aceea că fostul edil de la Sectorul 5 poate lua de acum legătura cu fratele său, Paul Vanghelie, și el cercetat în dosarul Economat Sector 5.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version