Mașină furată, găsită abandonată pe câmp. Șoferul fusese amenințat

0
303
sursa foto: Facebook - Poliția Română

Polițiștii din Ilfov au găsit abandonată pe câmp o mașină care fusese furată din fața unui depozit. Șoferul a fost amenințat iar în momentul în care a fost decoperit furtul în mașină erau mai multe telefoane mobile.

La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 3:48, polițiștii Orașului Chitila au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, mai multe persoane, prin amenințarea șoferului, au sustras o autoutilitară, ce se afla parcată în fața unui depozit, din localitatea Dragomirești Deal, în care se aflau telefoane mobile, transmite Poliția Ilfov.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Chitila și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea activităților specifice.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au descoperit abandonată pe un câmp autotutilitara respectivă și au constatat că, în interiorul acesteia, se aflau mai multe telefoane.
În cauză, urmează ca persoana vătămată să precizeze prejudiciul creat.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează cercetări pentru identificarea și depistarea persoanelor bănuite de comiterea faptei sesizate, cât și pentru stabilirea cu exactitatea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.