Mașini „fantomă” de ride-sharing la Aeroportul Otopeni!

Sistemul de ride-sharing este deja cunoscut în România de câțiva ani, iar acum s-a transformat într-o loterie pentru cei care folosesc diversele aplicații specifice. Pericolele îi pândesc acum și pe cei care își comandă o mașină în jurul celei mai mari porți de intrare din țară.

Mașini „fantomă” de ride-sharing în București: cele mai multe cazuri au fost semnalate la Aeroportul Otopeni

Mai exact, au apărut chiar și mașini colantate în fals sau șoferi înregistrat în aplicație care anulează cursa înainte să preia pasagerul de la destinație ori chiar care încearcă să negocieze prețurile cash pentru kilometru.

„Atenție mare la taxiurile și mașinile brănduite cu UBER de la aeroportul Otopeni, dar si cu șoferii cu atestat UBER sau BOLT care încearcă să te fraierească grosolan! Eu m-am confruntat cu două situații distincte acum vreo trei ore.

Am aterizat la ora 24 și am comandat un UBER. Șoferii acceptau cursele dar când ajungeau la punctul de întâlnire anulau si îmi cereau sume astronomice în numerar. Trei încercări, eșuate toate”, a semnalat public un utilizator de ride sharing.

Din păcate, multe astfel de situații s-au semnalat în zona Aeroportului Otopeni unde ar activa foarte multe mașini ,fantomă’.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati