Mecanicul de tren al Metrorex care a evitat o tragedie la staţia Dristor 1 este dat exemplu. „Eroul săptămânii la Metrorex”

O fată de 15 ani a fost salvată în ultima clipă de alţi pasageri, după ce a sărit pe şine la staţia de metrou Dristor 1. Întâmplarea a avut loc miercuri, în jurul ora 15:35, fiind solicitată intervenţia echipajelor SMURD.

Mecaniacul trenului care a fost la o fracţiune de secundă de a provoca o tragedie este dat exemplu pe pagina de Facebook a Metrorex, unde este numit erou pentru promptitudinea cu care a acţionat frâna, reuşind astfel să evite impactul cu tânăra, care a fost trasă de pe şină de alţi doi călători.

„Eroul săptămânii la Metrorex.  În timp ce conducea trenul pe linia 2, a stației de metrou Dristor 1, mecanicul Dan Dumitru a fost martor la o scenă neprevăzută și tristă în același timp. Un călător a căzut în calea de rulare. Datorită reflexelor rapide de a călca frâna trenului pe care îl conducea, călătorul a putut fi salvat, nevătămat.

Mecanicul de metrou care a evitat o tragedie este un profesionist desăvârşit, scrie Metrorex

Domnul Dan Dumintru își desfășoară activitatea în funcția de mecanic de tren la Metrorex de 31 de ani, transportând zilnic sute de mii de călători în siguranță la destinație.

Colegii noștri din prima linie sunt eroi și ne mândrim să lucrăm cu ei! Mulțumim domnului Dan Dumitru pentru vigilența de care a dat dovadă și îi suntem recunoscători pentru munca impecabilă pe care o prestează zi de zi în serviciul utilizatorilor metroului bucureștean!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Metrorex.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati