Mesaje privind necesitatea purtării măştii de protecţie vor fi transmise din mașinile Poliției Locale Sector 5

1

Primarul Sectorului 5, Cristian Piedone, a dispus luni ca toate maşinile Poliţiei Locale Sector 5 să transmită mesaje acustice pe străzile din sector, pentru a informa populaţia despre necesitatea purtării măştii de protecţie.

Piedone le recomandă locuitorilor din Sectorul 5 să dea dovadă de spirit civic şi să respecte normele sanitare în vigoare, pentru a se proteja pe ei, dar şi pe cei din jur.

Poliţiştii locali se vor asigura şi în perioada următoare că oamenii poartă masca de protecţie corect, astfel încât să le acopere atât nasul, cât şi gura.

Cei care nu respectă legislaţia în vigoare privind combaterea pandemiei de COVID-19 vor fi sancţionaţi aşa cum o cere legea.

1 COMENTARIU

  1. Comentariu:sa le poarte mana lor de nenorociti globalisti am ajuns sclavii lor Masca este un element umilitor semnul umilintei si al supunerii totale A fost inventata in Franta de catre Inchizitie .Cand or aduna cadavrele de pe strada cu buldozerul atunci este problema mare ei crede ca nu stiu a face diferenta intre o cacealmea ! Am inteles ca trebuie sa omoare 9000 de romani pâna la finele lui 2020 ! Bani la greu de la NWO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version