Meteorologii anunţă temperaturi de până la 24 de grade în Bucureşti vineri

1
223
Photo by Jani Godari on Unsplash

Meteorologii anunţă că vineri, în Bucureşti, vremea va deveni mai caldă decât în mod normal, cu o maximă termică de 22 – 24 de grade, iar după-amiază vor avea loc descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

Conform prognozei pentru vineri în intervalul orara 12.00 – 23.00, vremea va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată, cu o maximă termică de 22…24 de grade, scrie news.ro.

Cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate după orele amiezii, când vor fi perioade cu descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie (rafale de peste 55…60 km/h) şi averse (cantităţi de apă posibil în jurul a 15 l/mp).

Administraţia Naţională de Meteorologie precizează că va actualiza informaţiile, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

1 COMENTARIU

  1. Se anunta o vreme frumoasa pentru Bucuresti vineri! Este bine ca Administratia Nationala de Meteorologie a dat prognoza si va actualiza informatiile in functie de evolutia fenomenelor meteorologice. Speram sa fie o zi cat mai placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.