Mihai Enache şi-a depus candidatura la Primăria Municipiului Bucureşti din partea AUR

0

Mihai Enache şi-a depus, luni, candidatura la Primăria Municipiului Bucureşti din partea AUR. Cu această ocazie, el a declarat că Bucureştiul are nevoie de „administraţie şi de competenţă” şi trebuie să devină o „o capitală frumoasă, sigură, o capitală a familiei”.

Bucureştiul are nevoie de administraţie şi de competenţă. (…) Bucureştiul trebuie să devină capitala noastră, o capitală predictibilă, o capitală frumoasă, sigură, o capitală a familiei. Este ceea ce punctez în programul meu, pe care l-am prezentat încă de acum şapte luni şi este ceea ce voi face eu după alegerile din 9 iunie. Un Bucureşti în care Casa Radio sau Hotelul Dunărea sau Moara lui Assan să nu mai fie ruine eterne ale oraşului”, a afirmat Enache.

El a promis „un oraş în care traficul să fie fluidizat, un oraş în care copiii bucureştenilor să aibă la dispoziţie spitale cu locuri suficiente şi condiţii pentru secolul în care trăim, un Bucureşti în care copiii noştri să aibă acces la parcuri sigure şi un oraş din care drogurile care înconjoară tânăra generaţie de peste tot – şi la şcoală, şi pe lângă şcoală, şi pe stradă, şi în parcuri, şi în cluburi – să dispară”, scrie Agerpres.

„Este timpul să punem în funcţii administrative specialişti, nu oameni politici care sunt plimbaţi prin fel şi fel de instituţii, indiferent de pregătire, indiferent de ce rezultate au realizat până acum în carierele publice pe care le-au deţinut. Este timpul să ne uităm la CV-urile şi portofoliile pe care le au candidaţii propuşi de partidele politice la Primăria Bucureşti. Şi am nădejdea că bucureştenii vor analiza cu seriozitate ce au făcut până acum aceşti candidaţi, ce îi recomandă să ocupe funcţia de primar general. Şi vor constata că singura alegere care le poate asigura dezvoltarea oraşului este alegerea AUR şi la Primăria Generală, şi la Consiliul General, şi la primăriile de sector şi la consiliile locale ale sectoarelor Bucureştiului”, a transmis Mihai Enache.

AUR va depune marţi la DNA o plângere penală împotriva lui Nicuşor Dan

Prezent la eveniment, liderul AUR, George Simion, a anunţat că AUR va depune marţi la DNA o plângere penală împotriva actualului edil al Capitalei, Nicuşor Dan.

„Mâine, împreună cu candidatul AUR la Primăria Bucureştiului, vom fi la DNA pentru a face ceea ce am promis, pentru a depune împotriva lui Nicuşor Dan o plângere penală, pentru că nu spune cine sunt cei 2.000 de oameni care îi donează lui pe persoană fizică bani. Şi minciuna aceea că tot afişajul tot panotajul a costat până în suma de 180.000 euro să o spună cui vrea el. Poate i-o spune lui Matei Păun, acel personaj despre care susţinea că nu are de a face cu el. Nu se poate aşa ceva. El, care trebuia să fie un campion al transparenţei, un om care este votat tocmai pentru faptul că nu este corupt precum cei de la PSD, să facă aşa ceva. Nu se poate”, a mai spus George Simion.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version